Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'problem'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Product Groups

  • MEMBERSHIPS
  • STICKERS
  • Key chains
  • CIVIC5 MERCHANDISE

Calendars

  • Civic5 Meets and Events Calendar

Categories

  • Records

Forums

  • Club related stuff
    • About Civic5 & Rules
    • Latest Club News
    • FAQ
  • General Section
    • Chat Lounge
    • Members Cars
    • SOS! Help!!
    • Car Of The Month
    • Civic5 Meets/Events
    • Civic buyers guide
  • Technical Civic MA8 MA9 MB1 MB2 MB3 MB6 MC1 MC2
    • D.I.Y Guides
    • Engine & Chassis
    • Body/Electrics/Interior

Categories

  • Civic5 desktop wallpapers
  • Civic5 Smartphone wallpapers
  • Honda Related stuff
  • Civic5 DIY Guides
  • Misc Files

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Name


Location


Security check

Found 1 result

  1. Hi, I hope you guys can help me. So I'm the proud owner of a 97 Civic MB3 the previous owner said the car had an alarm but it become faulty. I was like yeah no problem I've installed a few of this before and I had some training in car electronic so I'll just get the old alarm off and install a new one. The alarm was indeed broken so I decided to remove all the old wiring and when I was just finishing (only the door locks were missing) I've noticed a terrible problem... On the main door lock actuator as you can see on the image I have the usual 5 wires taking in consideration that my car is "negative trigger" all I had to do was connect the yellow and black yellow alarm cables to the ground, ignore the orange ones and connect the white and black white to the lock/unlock cables I've identified in the image i did with 4 and 5: By the way the A are connectors and 1,2 and 3 the remaining cables (other locks etc) and central locking works fine with key. After connecting all the wires nothing worked, so I tried connecting the whites to another actuator and it worked on the remaining door so the problem had to be either on cable 4 or 5 or on the door actuator so i decided to follow the wires 4 and 5 from the door to the inside (they are not original colored cables) and I noticed that they just ended on the inside of the car thats why the old alarm wasn't opening the doors... some genious messed up... Where should this cables connect on oem installation? Colors should be enough but if I can get some circuit diagrams or photos I would be really really happy Thanks and sorry for the bad grammar (I'm Portuguese btw).
×
×
  • Create New...