Jump to content
  • 0
ramy

Abs light on but cant pull codes no power to blue lead

Question

Hi guys please help my deck has throw on the abs and brake light,   they reset over night then after a miles or so they come back on,,  had her in garage and they cant contact computer they also tired the jumper on the 5 pin blue glug but didnt happen,,,,,,  they think no power is going to lead,   checked fuses and all ok,,   please please help cant face sending her to the scrapes yard 

Many thanks

Garry (ramy)

Share this post


Link to post
Share on other sites

1 answer to this question

Recommended Posts

  • 0

Is it an old data link or an obd2? 

When I brought my mc2 the abs didn't work, mine has a data link connecter, I found a 0bd2 conversion lead on the net an got it plugged in at local garage. Had 1 dead sensor on front and intermittent on the rear. 

When I got second hand ones an replaced it was still no good, so I got the car in the air again an head a wire brush on the abs ring on the shaft to clean it up, then took the car for a spin an locked the breaks, the abs then started working

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×